Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Vardagsfoton

 
 
 
 

Chocker Shoes

Genom en helt underbar blogg jag följer (shoemania.se) blev man tipsad om en webshop från England som säljer skor. Skorna här på bilden ovanför är bara ett urval av alla snygga skor som finns där. Och det bästa; dom skickar till sverige & deras priser är uderbara. 
 
Priserna för diverse skor varierar allt mellan £10.00 till och uppåt. Hemsidan hittar ni här.

Your boyfriend is a douchebag

Jag vill verkligen inte erkänna det men jag har blivit besatt av den här låten. Killen kan faktskt sjunga, det kan jag inte förneka.. Dock alla hans andra "pop"-låtar är åt helvete. "Baby baby baby nooooo." Nä usch nej. Men hans akustiska album gillade jag som fan faktiskt. Hehe, känns till och med svårt att skriva det.
  
 
 Kom också över en video med Justins ex som verkar vara en soklar diss till honom. Lite kul faktiskt...
  

Tankeställare

Det finns tillfällen när det är riktigt svårt att vara i ett förhållande. Man har skapat många problem, och mitt råd är bara att ta ett djupt andetag, och säg tack till din andra halva för att han/hon är där för dig, trots att det finns många skäl att inte vara det. Alla har en hel del brister som kunde ha drivit bort varandra, men din respektive är fortfarande kvar och försöker.
 
Om du letar alltid efter skäl att inte vara med någon, kommer du alltid att hitta skäl.
Jag antar att, vid någon punkt bör man släppa taget och ge ditt hjärta vad det förtjänar.
 
 

Härnösand

För vare dag som går verkar beslutet att flytta från Umeå bli säkrare. Och vart är målet? Härnösand! Vi kommer att avvakta i två veckor och sedan tar jag och Alexander  beslutet till 100%. 
 
Men varför Härnösand då? Umeå har inte så mycket att erbjuda oss längre. Det är nästintill omöjligt att få lägenhet och jobb i umeå när man är så pass ung. Både jobb- och boendemässigt har vi bättre chanser i en mindre stad just nu. Plus att där finns en mediautbildning som jag alltid velat gå. ♥ 
 
Och båda behöver en riktig nystart. Det känns OTROLIGT skrämmande, och jag är livrädd och hur taggad som helst på samma gång. Men efter jag pratat med min fina svägerska (får man kalla dig så Malin? ♥ ) så har mina nerver blivit lugnare. Härnösand har förhoppningsvis att erbjuda det vi söker. 
 

Quote

"När jag var liten brukade jag räkna ner baklänges från 10, och föreställa mig att när jag kom till 1 skulle det bli en explotion, eller någon annan katastrof. När ingenting hände kände jag mig lättad och samtidigt, lite besviken.
 
Jag tänker på oss som explotionen som aldrig dök upp. Tio. Första gången jag såg dig. Nio. Ditt leende, och hur du lyser upp något inom mig jag trodde sen länge var dött. Åtta. Dina läppar pressade mot mina. Sju. Dina varma andetag mot min hals, och dina händer överallt. Sex. Du säger att du älskar mig. Fem. Vi bråkar. Fyra. Vi sårar. Tre. Vi tappar bort oss själva. Två. Vi kan fortsätta så här längre. Ett. Vi ber varandra att stanna.
 
Och jag är lättad. Så lättad- men lite besviken."

Tillbaka, men inte för att stanna.

Bloggen har varit bortglömd i ett antal månader så nu sätter jag igång igen, med ny motivation och även ny layout här på bloggen! Har spenderat oändligt med timmar för att få till designen till bloggen och nu äntligen börjar det likna någonting (navigeringen och diverse länkar finns längst upp på sidan om någon var intresserad). Bland annat har jag lagt till en länk där uppe till min portfolio men den ligger just nu under konstruktion, men jag uppdaterar när den är tillgänglig. Det var det.

 
Det har blivit många tillfällen i studion under dagarna, och här är en liten "backstage" bild (gud vad idiotiskt det kändes att skriva backstage..) Hur som haver, lägger ut "riktiga" bilder från studion nästa gång. 
Follow on Bloglovin

Emelie Johansson

Hej! Emelie är mitt namn. Född och uppvuxen i norra Sverige sedan '94. I den här bloggen hittar du massor av kärlekstrams, fotografi, spel, mode, musik, och du bör inte bli förvånad om jag skriver något om mina katter. I'm a crazy cat lady for sure.