Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

2014-04-15

Sitter och läser i min behandlingsbok inför psykologen medans jag kikar på Twilight på sexan. Boken jag läser är faktiskt ganska intressant och motiverande. Det är en diagnosöverskridande behandling som jag håller på med. Men mest sitt jag här och svär för mig själv. Jag har fått en allergisk reaktion av antingen tatueringen eller salvan till tatueringen. Det konstiga är att jag fått eksem både på halsen och armarna trots att dom sitter på bröstkorgen..och det kliar som satan! Ingen glad Emelie här inte. Nä, nu ska jag ta några minuters träning sen hopp i duschen och raka vägen isäng! Puss och kram och nyp i stjärten ♥

Friday, where have you been?


Tänkte bara säga titut! Nej men har haft lite trevligt de senaste dagarna med Alex. For och fyllde i mina tatueringar igår på Port Royal, så nu ser dom bra ut igen. 
Å satan vad man blev taggad på att fylla hela kroppen med bläck när man väl satt där i stolen (har redan planerat min nästa). 
Av nån konstig anledning tycker jag att det känns skönt att tatuera sig. Trots att det ska göra ont så gör det inte det, fast på något sätt så gör det de ändå. Någon som förstår? Jag tror det handlar om endorfiner eller nåt sånt. #babbel

Hej igen

Testar blogga genom telefonen, ba för att liksom. Har haft världens sämsta dag. Allt är går mig verkligen på nerverna idag. Stackars Alex som måste stå ut med mig en dag som denna. Tur att han finns! 
Insåg just att jag varken skrivit eller lagt ut bilder de senaste året att jag har flyttat till en lägenhet. Det är nästan ett år sen precis på dagen sen jag flyttade till min mysiga lilla lägenhet på ersboda. 
Sådära. Tänkte bara skriva några ord. Har tag över huvet och mat på bordet, så livet är ju helt okej!


Follow on Bloglovin

Emelie Johansson

Hej! Emelie är mitt namn. Född och uppvuxen i norra Sverige sedan '94. I den här bloggen hittar du massor av kärlekstrams, fotografi, spel, mode, musik, och du bör inte bli förvånad om jag skriver något om mina katter. I'm a crazy cat lady for sure.